МОТИВАЦИЈА ЗА УЧЕЊЕ ТОКОМ НАСТАВЕ „НА ДАЉИНУ“

У ОВОЈ НОВОНАСТАЛОЈ СИТУАЦИЈИ КАДА СУ ШКОЛЕ ЗАТВОРЕНЕ И КАДА ОСТВАРУЈЕМО НАСТАВУ НА ДАЉИНУ ОД ВАС СЕ ОЧЕКУЈЕ ДА СА ЈЕДНАКОМ ВОЉОМ УЧИТЕ, ВЕЖБАТЕ, И ИЗВРШАВАТЕ СВОЈЕ ШКОЛСКЕ ОБАВЕЗЕ, У ОБЕ ШКОЛЕ, ЈЕР ШКОЛЕ ЋЕ СЕ ОТВОРИТИ, А ВРЕМЕ ИДЕ И ЗАТО ГА НЕМОЈТЕ ТРОШИТИ УЗАЛУД, ЈЕР ИЗГУБЉЕНО ВРЕМЕ  СЕ НЕ МОЖЕ НАДОКНАДИТИ.  СИГУРНА САМ ДА  ОВАЈ НОВИ ВИД УЧЕЊА НА ДАЉИНУ  КАО И ДРУГИ ВИДОВИ УЧЕЊА, ИМА И ПРЕДНОСТИ И НЕДОСТАТКЕ. НИЈЕ ЛОШЕ, СЛАЖЕТЕ СЕ  СЕДЕТИ И ИЗ СВОЈЕ СОБЕ ГЛЕДАТИ  НА ТЕЛЕВИЗИЈИ СНИМКЕ ПРЕДАВАЊА, ПРАТИТИ МЕЈЛОВЕ НАСТАВНИКА  КОЈИ ВАМ ШАЉУ МАТЕРИЈАЛЕ И ДОМАЋЕ ЗАДАТКЕ, А ВИ  ВЕЖБАТЕ И УЧИТE, СНИМАТЕ ВАША ИЗВОЂЕЊА НА ИСНСТРУМЕНТУ. МНОГИ ОД ВАС СУ СЕ ДОБРО ОРГАНИЗОВАЛИ И ПРАВИЛНО РАСПОРДИЛИ ДНЕВНЕ АКТИВНОСТИ АЛИ ОНО ШТО ПОНЕКАД НЕДОСТАЈЕ ЈЕ ВОЉА И КАКО ПОЧЕТИ?!

ПОСЛЕ ПОЧЕТНЕ ЕУФОРИЈЕ И ЗАИНТЕРЕСОВАНОСТИ ЗА НОВ НАЧИН РАДА САДА  СИГУРНО ЧЕШЋЕ ИМАТЕ  ПОТРЕБУ ДА ПО НЕКУ ОБАВЕЗУ ОДЛОЖИТЕ ЗА КАСНИЈЕ И ВЕРОВАТНО НЕ СТИЖЕТЕ ДА СВЕ ЗАДАТКЕ ЗАВРШИТЕ НА ВРЕМЕ. 

МИСЛИМ ДА ЈЕ У ОВОМ ВИДУ УЧЕЊА КАДА СЕ НАСТАВА ОДВИЈА У СПЕЦИФИЧНИМ ОКОЛНОСТИМА, ТЈ. ОНЛАЈН, ПРОБЛЕМ МОТИВАЦИЈЕ ЗА УЧЕЊЕМ ИЗРАЖЕНИЈИ НЕГО У КЛАСИЧНОЈ НАСТАВИ. НЕДОСТАЈУ ПОДСТИЦАЈИ КОЈИ ПОСТОЈЕ У ОДЕЉЕЊУ – ПОХВАЛА ИЛИ КРИТИКА УЧИТЕЉИЦЕ, НАСТАВНИКА, АПЛАУЗ ДРУГОВА, ИСТАКНУТ РАД НА ПАНОУ У УЧИОНЦИ, ЈАВНИ НАСТУПИ, КОНЦЕРТИ, ТАКМИЧЕЊА… ПОРЕД ТОГА НЕМА ДРУЖЕЊА И ВИЂАЊА, ЗБОГ ВАНРЕДНЕ СИТУАЦИЈЕ, ШТО ВАС ДОДАТНО УСПОРАВА. 

ЗАТО ЈЕ ВАЖНО ДА ПРИМЕНИТЕ НЕКЕ ТЕХНИКЕ КОЈЕ ВАМ МОГУ  ПОМОЋИ ДА ОДРЖИТЕ ПАЖЊУ И ЗАВРШИТЕ СВЕ ШКОЛСКЕ ОБАВЕЗЕ НА ВРЕМЕ.

ДАКЛЕ МОТИВАЦИЈА ЗА УЧЕЊЕ…. ПРОЧИТАЈ И ПРИМЕНИ, ВИДЕЋEШ ДОНОСИ РЕЗУЛТАТЕ!

Ваш педагог Наташа Вујановић Ђумић

ПАНО МОТИВАЦИЈЕ

УЧЕЊЕ НА ДАЉИНУ – ПЛАН РАДА (Презентација ПП)