Педагог вам препоручује… :)

Препоруке педагога

            Готово да смо се преко ноћи нашли у једној збуњујућој, стресној ситуацији(затварање школа,учење на даљину,кућна изолација) која налаже да се животне навике мењају и да све своје активности првенствено усмеримо на очувању свог  И здравља најближих. Учимо како да прихватимо правило понашања „Ако ти је стало до неког најбоље да га не видиш“ и тако почињемо да проводимо дане искључиво у кругу породице. ТАКО ЈЕ НАЈБОЉЕ ЗА СВЕ НАС! 

Оно што нам се намеће као проблем како осмислити дан са децом која имају природну потребу за кретањем а које им је ограничено, која постављају бројна питања о новонасталој ситуацији и очекују одоговре. 

У изналажењу креативних решења да осмислите дане, може вам помоћи доктор Ранко Рајовић који је један од највећих стручњака у нашем региону када је у питању рани развој дечје интелигенције. Члан је Менсе и Већа за даровиту децу. Креирао је и НТЦ програм за едукацију родитеља и учитеља који се спроводи у 17 земаља Европе. Зато вам топло препоручујем да посетите  сајт https://ntcucenje.com/aktivnosti-i-igreu-periodu-kucne-izolacije/ јер ћете ту начи драгоцене савете када су у питању игре и активности које ће олакшати вама и вашој деци период кућне изолације.

                                                                      Ваш педагог Наташа Вујановић Ђумић